Strategie

Een goed idee kan niet zonder strategische onderbouwing. In gesprek bepalen we de probleemstelling, waardoor we tot geschikte oplossingen kunnen komen. Een onderscheidend en helder concept, gebaseerd op de juiste vraag, voor de juiste positionering.

Concept & creatie

Onze oplossing komt altijd in de vorm van een origineel en creatief concept, afgestemd op de gekozen positionering. Elk concept vergt daarom een unieke benadering: soms actiemarketing, soms meer thematisch. Wij bekijken per merk of product wat er nodig is voor een succesvolle executie.

Productie

Een idee dat bij ons naar tevredenheid is uitgewerkt, gaat zo snel mogelijk in productie. Hierbij dragen wij zorg voor het maken van de werktekeningen en beschikken we over een uitgebreid netwerk van leveranciers. Dit gaat van uitgevers en beletteraars tot modelbouwers en producenten van beeld en geluid.

Webdesign

Bij ons ziet een website er niet alleen goed uit; we kijken ook naar de functionaliteit. Daarnaast is de inhoud erg belangrijk. Relevante content, die aanspreekt én logisch te vinden is. Websites worden door ons gebouwd, of door een deskundige partij. Een website kan dienen ter ondersteuning van andere middelen en is daarmee een belangrijk onderdeel van de mediamix.

Digitale media

We adviseren op het gebied van sociale en andere digitale media. Hiervoor maken we passende en relevante content, in lijn met de gekozen strategie en positionering. Ook op deze media moet een product of merk zich onderscheidend en origineel presenteren wil het effectief zijn. We verstaan de kunst om alle gekozen media met elkaar te verbinden en thematisch in te zetten zodat de mix van middelen een zo groot mogelijk effect heeft en raakt.

Standbouw en 3D-vormgeving

Niet alleen op papier zorgen we dat uw merk eruit springt; ook driedimensionaal zetten we –soms letterlijk- hoog in. Zo zijn we thuis in standbouw, maar maken we ook verpakkingen, displays, of komen we met een idee voor een mooie gevel. Alles volgens dezelfde logica; zodat de boodschap die u wil overbrengen op de juiste manier bij uw klant terecht komt.